Makita Støvsuger XGT 2 x 40V, 5 Ah – VC005GLZ

4.937 kr.

Oplev Makita Støvsuger XGT med kraftfuld 2 x 40V teknologi – effektiv, letvægtig og perfekt til både professionelle og gør-det-selv projekter.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500120090090 Kategori:

Oplev en ny dimension af rengøring med Makita Støvsuger XGT 2 x 40V, 5 Ah – VC005GLZ. Denne innovative akku-støvsuger er ikke bare et redskab; det er en følgesvend, der forvandler din rengøringsrutine til en leg. Uanset om du står over for en travl arbejdsplads eller blot ønsker at holde hjemmet støvfrit, leverer VC005GLZ enestående ydeevne og alsidighed.

Støvsugeren er designet til at imødekomme de højeste standarder inden for støvopsamling, da den tilhører filterklasse L. Dette sikrer, at selv de mindste partikler fanget i støvet effektivt opsamles, hvilket er essentielt for at opretholde et sundt og rent miljø. Med en rummelig beholderkapacitet på 8 liter kan du arbejde i længere tid uden at skulle tømme tanken, hvilket giver dig mulighed for at være mere effektiv og fokuseret på opgaven.

Makita Støvsuger XGT drives af to kraftige 40V batterier, der leverer en imponerende driftstid på mellem 28 og 220 minutter, afhængigt af belastningen. Dette gør den ideel til en bred vifte af opgaver, lige fra daglig rengøring til mere omfattende byggeprojekter. Med 5,0 Ah-batterier kan du nu klare selv de mest krævende opgaver uden pauser. Du skal aldrig bekymre dig om at løbe tør for strøm midt i en opgave – blot skift batterierne, hvis det er nødvendigt, og fortsæt arbejdet.

Støvsugeren er ikke kun kraftfuld, men også utroligt brugervenlig. Den lette og ergonomiske konstruktion gør det muligt at manøvrere hurtigt rundt i dit hjem eller arbejdsområde. Uanset om du skal støvsuge gangen, den smalle vindeltrappe eller store åbne kontorlandskaber, vil VC005GLZ nemt klare opgaven uden besvær. Dens design sikrer optimal balance, og den kan nemt transporteres fra rum til rum uden at være skadelig for din krop.

Derudover er der tænkt på brugervenligheden i forhold til vedligeholdelse og rengøring. Det intelligente filtersystem sikrer, at du hurtigt kan skifte eller rense filteret, så du altid har optimalt sug og ydeevne ved hånden. Med en betjening, der er intuitiv og overskuelig, kan alle familiemedlemmer eller kollegaer let betjene støvsugeren.

Enhver detalje i Makita Støvsuger XGT 2 x 40V, 5 Ah – VC005GLZ er designet til at forenkle dit liv og forbedre din rengøringsoplevelse. Hvis du leder efter en troværdig og effektiv støvsuger, der leverer resultater, er denne model absolut svaret. Tag det næste skridt mod en mere effektiv og ren hverdag med Makita.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Støvsuger XGT 2 x 40V, 5 Ah – VC005GLZ”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.