Makita Støvsuger XGT – VC003GLZ

4.510 kr.

Oplev Makita Støvsuger XGT VC003GLZ, en kraftfuld og kompakt løsning til effektiv rengøring. Perfekt til både professionelle og gør-det-selv entusiaster.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500090630266 Kategori:

Makita Støvsuger XGT – VC003GLZ er en revolutionerende løsning til både professionelle håndværkere og alle, der sætter pris på en effektiv og pålidelig støvsuger. Denne våd- og tørstøvsuger er designet til at imødekomme de mest krævende rengøringsopgaver, hvor både effektivitet og funktionalitet er af afgørende betydning. Uanset om du står over for at rydde op efter en byggeplads, eller om du ønsker at få dit hjem til at skinne, vil denne støvsuger være din ideelle partner.

Med en unik teknologi, der udnytter 40V XGT® batterier, tilbyder Makita Støvsuger XGT – VC003GLZ en sugekraft, der gør det muligt at håndtere både våd og tørt affald uden besvær. De justerbare sugekraftindstillinger gør det muligt for dig at tilpasse maskinen til den specifikke opgave, du befinder dig i. Uanset om det er stort affald eller fint støv, vil du opleve en uovertruffen rengøringskapacitet.

Støvsugerens design er både brugervenligt og ergonomisk, hvilket sikrer en bekvem arbejdsoplevelse. Den er let at transportere og have med sig fra rum til rum, hvilket sparer tid og kræfter. Det robuste hus er bygget til at modstå daglig brug på en byggeplads eller i industrielle miljøer. Yderligere er støvsugeren udstyret med et HEPA-filter, der fanger selv de mindste partikler, hvilket gør den særligt velegnet til allergikere.

En anden bemærkelsesværdig funktion ved Makita Støvsuger XGT – VC003GLZ er dens imponerende driftstid. Med 5,0Ah batterier kan du opleve en kontinuerlig driftstid mellem 28 og 220 minutter afhængigt af sugekraftindstillingen. Dette betyder, at du kan fokusere på din opgave uden konstant at skulle tænke på at oplade batteriet. En hurtig opladningsfunktion sikrer, at du er tilbage i gang på ingen tid.

Designet til at matche filterklasse ‘L’, er denne støvsuger perfekt til erfarne håndværkere, der ofte står over for rengøringsopgaver med fine partikler. Når du vælger Makita Støvsuger XGT – VC003GLZ, investerer du i en maskine, der ikke kun overholder de nyeste regler for indeklima og sundhed, men også bidrager til et renere og sikrere arbejdsmiljø.

Makita har altid været kendt for sin kvalitet og holdbarhed, og denne støvsuger er ingen undtagelse. Den er bygget til at yde i mange år, hvilket gør den til et købsvalg, du ikke vil fortryde. Uanset om du er professionel håndværker, gør det selv-entusiast eller bare ønsker at holde dit hjem rent, vil Makita Støvsuger XGT – VC003GLZ være en uvurderlig hjælp i enhver rengøringssituation. Bestil din i dag og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Støvsuger XGT – VC003GLZ”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.