Nilfisk støvsuger ATTIX 965-21, tør/våd, ExtremeClean filterrens

21.819 kr.

Oplev suveræn rengøring med Nilfisk ATTIX 965-21. Effektiv tør/våd støvsugning og innovativ filterrensning sikrer optimale resultater hver gang.

Køb her

Varenummer (SKU): 1281801384441372 Kategori:

Nilfisk støvsuger ATTIX 965-21 er ikke blot en almindelig støvsuger; det er en robust og kraftfuld følgeven i kampen mod snavs og affald i dit industrielle miljø. Denne to-motors industristøvsuger er designet med henblik på effektivitet og brugervenlighed, hvilket gør den til et ideelt valg for både professionelle og private brugere, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Med sin imponerende luftmængde på hele 2 x 2900 l/min og en maksimal effekt på 2 x 1150 W, har ATTIX 965-21 evnen til hurtigt og effektivt at suge selv de mest genstridige materialer. Uanset om det drejer sig om fine støvpartikler fra slibning, metalspåner fra bearbejdning eller væsker fra uheld, klarer denne støvsuger opgaven med lethed og præcision. Den er skabt til at håndtere de krævende opgaver i værksteder, byggepladser og industrilokaler, hvilket gør den til en uundgåelig del af dit udstyr.

Men hvad der virkelig sætter Nilfisk ATTIX 965-21 i en liga for sig selv, er det fuldautomatiske XtremeClean filterrensningssystem. Dette innovative system sikrer, at filteret altid er i optimal stand, hvilket maksimerer sugeeffekten og forlænger levetiden på støvsugeren. Når du arbejder i omgivelser, hvor støv og snavs er uundgåelige, kan det være en udfordring at holde udstyret effektivt. Med XtremeClean-systemet kan du fokusere på det, du gør bedst, uden at bekymre dig om at tjekke og vedligeholde filteret hele tiden.

ATTIX 965-21 er også designet med brugervenlighed for øje. Støvsugeren har et ergonomisk håndtag og et robust chassis, der sikrer, at du kan manøvrere det let, selv under de mest udfordrende forhold. Den store affaldsbeholder giver dig mulighed for at støvsuge i længere tid uden at skulle tømme den, hvilket sparer både tid og besvær. Det støjsvage design gør, at du kan arbejde i nærheden af andre uden at forstyrre, hvilket gør det til et perfekt valg til både indendørs og udendørs brug.

Investér i Nilfisk ATTIX 965-21 og oplev, hvordan den transformerede rengøring kan øge din produktivitet. Denne industristøvsuger er mere end bare en hjælp; det er en garanti for renhed og effektivitet, der vil gøre en forskel i dit daglige arbejde. Glem alt om ineffektive løsninger – vælg ATTIX 965-21, og tag det første skridt mod en renere og mere produktiv fremtid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nilfisk støvsuger ATTIX 965-21, tør/våd, ExtremeClean filterrens”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.