Nilfisk-Alto Attix 30-01 – Støvsuger – Gulvstøvsuger – 1200 W (107413590)

3.408 kr.

Oplev Nilfisk-Alto Attix 30-01 med kraftfuld sugeevne og effektiv filtrering, perfekt til både hobby og professionelt brug. Få rengøring gjort let.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900983543375 Kategori:

Med Nilfisk-Alto Attix 30-01 får du ikke bare en støvsuger, men en pålidelig partner i dit daglige arbejde og rengøringsprojekter. Denne kraftfulde gulvstøvsuger med en effekt på 1200 W er designet til både professionelle og private brugere, der ønsker effektivitet, holdbarhed og en enestående rengøringsoplevelse. Uanset om du arbejder i et byggeprojekt, renoverer dit hjem eller blot ønsker at holde din arbejdsplads ren, står Attix 30-01 klar til at tackle enhver udfordring.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Attix 30-01 er dens imponerende sugeevne, som gør det muligt at opsamle både fine støvpartikler og grovere affald. Udstyret med et effektivt filtersystem og en kraftfuld motor, kan denne støvsuger nemt håndtere støv fra slibearbejde, spåner fra træarbejde og endda væsker, hvilket gør den til en ideel løsning for håndværkere og renoveringsprojekter. Den producerer også et minimalt støjniveau, hvilket skaber en behagelig arbejdsatmosfære, der ikke forstyrrer omgangen med kunder eller kollegaer.

Designet med brugervenlighed for øje, byder Nilfisk-Alto Attix 30-01 på en ergonomisk form, der gør den let at manøvrere rundt om hjørner og på forskellige typer gulve. Det solide hjuldesign og den lette konstruktion betyder, at du kan flytte støvsugeren problemfrit, uanset om du bevæger dig fra værelse til værelse eller over forskellige overflader. Med en kapacitet på 30 liter er beholderen rummelig og kræver færre tømninger, hvilket sparer tid og forcerer arbejdsgangen.

Attix 30-01 er også udstyret med praktiske funktioner, der gør det endnu lettere at få arbejdet gjort. Den har en automatisk af- og tilkobling, når den tilsluttes el-værktøjer, hvilket sikrer, at du altid har optimal sugekraft, når du arbejder. Desuden giver det integrerede tilbehør en hurtig adgang til alt det nødvendige udstyr, du behøver for at klare opgaven. Fra spidser til slanger, alt kan opbevares tæt på, hvilket holder dit arbejdsområde ryddeligt.

Miljøvenlighed er stadig i fokus med Nilfisk-Alto Attix 30-01, da den er designet til at reducere energiforbruget uden at gå på kompromis med ydeevnen. Samtidig er materialerne valgt med omhu for at sikre, at støvsugeren har en lang levetid, hvilket igen reducerer affald og påvirkning på miljøet.

Vælg Nilfisk-Alto Attix 30-01, når du ønsker en robust, effektiv og alsidig støvsuger, der kan følge med i dit tempo og sikre et rent og sundt arbejdsmiljø. Uanset hvilken opgave du står overfor, er Attix 30-01 din uundgåelige hjælper, der leverer resultater, du kan stole på. Gør rengøring til en leg, og oplev forskellen med Nilfisk-Alto i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nilfisk-Alto Attix 30-01 – Støvsuger – Gulvstøvsuger – 1200 W (107413590)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.