, ,

Electrolux Hygienic 800 Ep81hb25sh – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Strandskal-Hvid

3.845 kr.

Oplev Electrolux Hygienic 800 – en kompakt ledningsfri støvsuger, der kombinerer kraft og bekvemmelighed for en effektiv og hygiejnisk rengøring.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900091157538 Kategorier: , ,

Oplev en ny verdensorden inden for rengøring med Electrolux Hygienic 800 EP81HB25SH – en 2-i-1 ledningsfri støvsuger, der forvandler dit hjem til en hurtigere og mere effektiv oase. Denne elegante støvsuger, der præsenterer sig i en stilfuld strandskal-hvid farve, er ikke bare et apparat; det er en livsstil. Med et fokus på både funktionalitet og stil er det den perfekte løsning til moderne hjem, hvor effektivitet og æstetik går hånd i hånd.

Electrolux Hygienic 800 er designet til at imødekomme alle dine rengøringsbehov, lige fra de daglige snavs til de mere udfordrende opgaver. Den innovative 2-i-1 funktion gør det muligt at skifte mellem en håndholdt støvsuger og en praktisk pindstøvsuger med et enkelt klik. Uanset om du skal støvsuge gulvet i stuen eller få fjernet krummerne fra spisebordet, er denne støvsuger altid klar. Ingen besvær med kabler – den ledningsfrie teknologi giver dig frihed til at bevæge dig frit rundt i dit hjem.

Den potente motor og det avancerede filtersystem sikrer, at selv de mindste partikler opsamles effektivt, hvilket gør den ideel til allergikere og familier med små børn. Det nye Hygienic-filter fjerner op til 99,9% af støvpartiklerne, så du kan føle dig tryg ved, at dit hjem er rent og sundt. Den er også udstyret med en let tilgængelig støvbeholder, som kan tømmes med et enkelt klik, hvilket gør det til en leg at vedligeholde rengøringsredskabet.

Ergonomisk design og en vægt på kun 2,5 kg gør Electrolux Hygienic 800 til et ideelt valg for dem, der ønsker at rengøre uden besvær. Den justerbare teleskopiske stang tilpasser sig din højde, og det let håndterbare design sikrer, at selv de svært tilgængelige områder, såsom bag møbler eller under sofaen, nemt kan nås. Uanset om du har behov for at friske op i morgenmadshjørnet eller fjerne dyrehår fra møblementet, klarer denne støvsuger opgaven ubesværet.

Batteritiden er en vigtig faktor, og med Electrolux Hygienic 800 får du op til 45 minutters rengøring på en enkelt opladning. Det betyder, at du har tid til at tage fat på alle de små opgaver på én gang, uden at skulle stoppe op for at lade op. Den medfølgende hurtigoplader gør det let at genoplade, så du hurtigt kan komme tilbage til arbejdet.

Electrolux Hygienic 800 er mere end blot en støvsuger; det er dit nye rengøringsvåben. Invester i kvalitet og innovation og gør rengøringen til en behagelig del af din hverdag. Med denne støvsuger bliver rengøring ikke kun en pligt – det bliver en oplevelse, der gør dit hjem til et renere og mere indbydende sted. Forvandl din rengøringsrutine med Electrolux Hygienic 800 og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Electrolux Hygienic 800 Ep81hb25sh – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Strandskal-Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.