Tilbud!

Indu.støvsuger Attix 965-0H/M SD XC

Original price was: 34.933 kr..Current price is: 17.438 kr..

Oplev Indu.støvsuger Attix 965-0H/M SD XC med kraftfuld sugning og effektiv filtrering – perfekt til både professionelt og hjemmebrug for en renere hverdag.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900043928891 Kategori:

Oplev en ny standard inden for renhed og effektivitet med Indu.støvsuger Attix 965-0H/M SD XC – en robust og kraftfuld tørsuger designet til at håndtere de mest krævende opgaver i både industrielle og professionelle miljøer. Denne støvsuger er ikke bare et værktøj; det er en pålidelig partner, der sikrer, at arbejdspladsen forbliver ren og fri for farligt støv, takket være dens imponerende sikkerhedsklassificeringer M og H.

Med sin to-motorers industrielle styrke er Attix 965 skabt til at håndtere store mængder støv og affald uden at miste grebet. De to kraftfulde motorer arbejder i harmoni for at levere en sugeevne, der gør det muligt at samle op selv de mest fine partikler fra dit arbejdsområde. Uanset om det gælder byggeri, bilværksteder eller rengøringsopgaver, giver denne støvsuger en uovertruffen ydeevne.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Attix 965 er det innovative XtremeClean fuldautomatiske filterrensesystem. Dette system sikrer, at filteret holdes rent og fri for blokering. Det betyder, at du kan arbejde længere og mere effektivt uden at skulle stoppe op for at rengøre filteret manuelt. Med dette exceptionelle filterrensesystem får du en konstant sugeevne, hvilket reducerer nedetiden og øger produktiviteten markant.

Robust konstruktion er en anden nøglefunktion ved denne støvsuger. Det slidstærke design er fremstillet til at modstå de hårdeste forhold, hvilket gør det til den ideelle løsning for professionelt brug. Den holdbare konstruktion sikrer, at Attix 965 kan modstå både tidsmæssige og fysiske belastninger, hvilket gør det til en langvarig investering for enhver virksomhed.

Attix 965-0H/M SD XC er også designet med brugervenlighed for øje. Den ergonomiske form og de praktiske håndtag gør det let at navigere og betjene maskinen, selv i de mest trange rum. Støvsugeren er udstyret med store, holdbare hjul, der glider let over diverse overflader, hvilket gør det nemt at flytte rundt på arbejdspladsen.

Når det kommer til sikkerhed, er der ingen kompromiser med Attix 965. Den er godkendt til at opsamle farligt støv, hvilket betyder, at du kan arbejde med ro i sindet, velvidende at du beskytter både dig selv og dine kolleger. Støvsugeren er det ideelle valg for dem, der arbejder i miljøer, hvor sikkerhed og renlighed er afgørende.

Investér i Indu.støvsuger Attix 965-0H/M SD XC for at bringe effektivitet og sikkerhed ind i dit arbejdsliv. Med denne støvsuger får du ikke kun et produkt, men også et væsentligt redskab, der vil forbedre din arbejdsplads og sikre et sundt og rent miljø for alle. Gør din rengøring til en leg og oplev forskellen med Indu.støvsuger Attix 965 – dit ultimative valg for kraft og pålidelighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Indu.støvsuger Attix 965-0H/M SD XC”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.