Tilbud!

Indus.støvsug.Attix 40-0M PC TYPE22

Original price was: 34.263 kr..Current price is: 26.499 kr..

Oplev Indus.støvsuger Attix 40-0M med kraftig sugeevne og innovativ filtrering – perfekt til professionelle, der kræver renhed og effektivitet i arbejdet.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900043928826 Kategori:

Oplev en ny standard for rengøring med Indus.støvsug ATTIX 40-0M PC TYPE22, det ultimative valg for professionelle, der arbejder i krævende miljøer. Med en imponerende beholderkapacitet på 37 liter kan denne støvsuger nemt håndtere store mængder støv og affald, hvilket gør den ideel til brug i såvel industrien som byggesektoren. Denne støvsuger er konstrueret til at opsamle farligt støv, herunder sundheds- og eksplosionsfarligt materiale, hvilket gør den til et uundgåeligt redskab i ATEX Zone 22.

Det unikke ved ATTIX 40 ligger i dens robuste design og avancerede funktioner, der ikke kun sikrer effektivitet, men også langvarig holdbarhed. Det er her den børsteløse EC-motor kommer ind i billedet. Denne motor er designet med fokus på ydeevne og driftssikkerhed, hvilket resulterer i en betagende præstation, der sætter nye standarder for industristøvsugere. Den børsteløse teknologi minimerer slid og forlænger levetiden, så du ikke blot investerer i en støvsuger, men i en partner, der vil følge dig i mange år fremover.

En af de mest innovative funktioner ved ATTIX 40 er dens FlowSensor. Denne teknologi giver brugeren realtidsdata om luftstrøm, så du altid kan være sikker på, at din støvsuger arbejder på sit optimale niveau. Hvis luftstrømmen falder til et kritisk niveau, vil den akustiske alarm give dig besked, hvilket sikrer, at du aldrig overser en potentiel driftsfejl. Dette niveau af proaktivt vedligeholdelse sikrer, at din arbejdsplads forbliver sikker og effektiv.

Detaljerne er også omhyggeligt gennemtænkt – fra det ergonomiske design, der gør det nemt at manøvrere og transportere støvsugeren, til forskellige tilbehørsmuligheder, der giver dig mulighed for at skræddersy din støvsuger til enhver opgave. Uanset om du skal opsamle groft byggestøv eller fine partikler, vil ATTIX 40 tilpasse sig og levere uovertruffen ydeevne.

Sikkerhed er i højsædet med ATTIX 40, og alle komponenter er designet med henblik på at reducere risikoen for eksponering for sundhedsskadelige stoffer. Det er mere end bare en støvsuger – det er en investering i et sikrere og renere arbejdsmiljø. Med ATTIX 40-0M PC TYPE22 får du ikke blot en maskine; du får et pålideligt værktøj, der er skabt til at imødekomme selv de mest krævende opgaver.

Så hvis du leder efter en støvsuger, der kombinerer avanceret teknologi med robusthed og pålidelighed, vil ATTIX 40-0M PC TYPE22 ikke skuffe. Fortsæt dit arbejde med selvtillid, velvidende at du har kraften til at sige farvel til støv og farlige partikler – og goddag til en renere fremtid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Indus.støvsug.Attix 40-0M PC TYPE22”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.