Tilbud!
, ,

Electrolux ledningsfri støvsuger – EP81B25GRN – Ebony Black

Original price was: 3.595 kr..Current price is: 1.999 kr..

Oplev kraften i vores ledningsfri Electrolux støvsuger med avanceret filtration og lang batterilevetid – perfekt til en let og effektiv rengøring i hjemmet

Køb her

Varenummer (SKU): 6887400197400305 Kategorier: , ,

Oplev en ny dimension af rengøring med Electrolux ledningsfri støvsuger, model EP81B25GRN i den stilfulde Ebony Black. Denne innovative støvsuger kombinerer kraft med elegance, hvilket gør den til den perfekte løsning til enhver husstand, der ønsker at opretholde et rent og indbydende hjem. Med en vægt på blot 2,9 kg og en design, der muliggør fri bevægelighed, kan du nemt manøvrere rundt i dit hjem uden besvær. Uanset om du skal støvsuge tæpper, hårde gulve eller svært tilgængelige hjørner, vil denne støvsuger gøre opgaven til en leg.

Den ledningsfrie funktion giver dig friheden til at bevæge dig, hvor som helst du ønsker, uden at blive begrænset af stikkontakter. Med en imponerende driftstid på op til 60 minutter på en enkelt opladning, kan du støvsuge store områder uden afbrydelse. Den kraftfulde motor sørger for, at du får en grundig rengøring hver gang, og den effektive filtreringssystem fanger selv de mindste støvpartikler, så du kan nyde et renere luftmiljø.

Designet med brugervenlighed i tankerne, har Electrolux EP81B25GRN også en intuitiv LED-betjening. Med et enkelt tryk kan du skifte mellem forskellige sugeindstillinger, der passer til de overflader, du arbejder med. Den integrerede børste gør det let at fjerne dyrehår og snavs fra møbler og polstring, så du kan sikre, at hele dit hjem ser og føles rent og friskt.

Støvsugeren er også udstyret med en smart opbevaringsløsning. Den står selv, når den ikke er i brug, og kræver derfor ikke meget plads i dit hjem. Dette tilføjer ikke kun funktionalitet, men også et strejf af elegance til din indretning. Den smukke Ebony Black-finish er tidløs og passer ind i enhver boligstil.

Vedligeholdelse er en leg med Electrolux EP81B25GRN. Støvsugerens beholdere kan nemt tages ud og tømmes, hvilket sikrer, at du altid er klar til næste rengøring. Derudover kan filtre vaskes og genanvendes, hvilket ikke kun er praktisk, men også miljøvenligt.

Med Electrolux ledningsfri støvsuger EP81B25GRN får du ikke blot et rengøringsredskab, men en pålidelig partner i din daglige stræben efter et rent og sundt hjem. Uanset om du har små børn, dyr, eller blot ønsker at gøre rengøring til en mere effektiv og behagelig oplevelse, vil denne støvsuger være det perfekte valg for dig. Omfavn muligheden for at få mere tid til det, du elsker, ved at lade Electrolux tage sig af støv og snavs. Oplev energien i et rent hjem med den perfekte kombination af funktionalitet og stil – Electrolux leverer det hele.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Electrolux ledningsfri støvsuger – EP81B25GRN – Ebony Black”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.